Quick help

Peter Jensen

Peter Jensen

+46 703 154 527

Truckar

Vi erbjuder truckar från de mest kända varumärkena så som Linde, Toyota, BT, Jungheinrich, Caterpillar. Skulle ni dock föredra ett annat varumärke kan vi se efter det också.

Linde

Vi anser att Linde har den bästa kvaliteten på marknaden och därför centraliserar vi vår försäljning mest kring detta märke. Truckarna från Linde är välkända över hela världen och omtyckta för deras pålitlighet, enkla drift och låga felfrekvens.

Linde forklifts

Toyota

Toyotas truckar rankas utav mĺnga som favorit i materialhanteringsutrustning i hela världen. Efter deras kvalitet och konstruktiva enkelhet kräver Toyota truckar inte reperationer sĺ ofta. Därför används de ofta i hĺrda industriella omrĺden. Toyota truckar är kända för sin utarbetade tekniska konstruktion och tillverknings tradition.

Toyota forklifts

BT

BT gaffeltruckar efterfrĺgas ofta eftersom förhĺllandet pris-kvalitet är gynnsamma. I erbjudandet av BT hittar Ni palltruckar, elektriska staplare, elektriska truckar motvikt, diesel och gasol. Gaffeltruckar frĺn BT är bra för kunder som söker lĺga driftskostnader, säkerhet, hantering, enkelhet och uthĺllighet

BT forklifts

Jungheinrich

Om du föredrar tysk kvalitet och inte har rĺd med Linde truckar är Jungheinrich truck ett bra alternativ. Jungheinrich producerar alla möjliga utrustningar för materialhantering, inredningar och lagringssystem. Jungheinrich truckar kännetecknas av sin kvalitet, lĺga krav pĺ reparationer och lĺnga tradition av sin produktion.

Jungheinrich forklifts

Caterpillar

Caterpillar är känd som en av de ledande i världen inom bygg-, jordbruks-och materialhanteringsutrustning. CATERPILLAR gaffeltruckar är konstruerade för att vara hĺllbara och energieffektiva, och möter de högsta säkerhets-och miljöstandarder. Gaffeltruckar frĺn Caterpillar är konstruktivt enkla och lĺga krav pĺ reparationer.

Caterpillar forklifts